80 років довіри та бездоганної репутації
Українська іноземна юридична колегія

Новини

10 грудня 2016

Укрінюрколегія взяла участь у семінарі ГО "Центр сімейно-правових досліджень" для обговорення теми репутації як основного нематеріального активу адвокатів.

09 грудня 2016 року представники Укрінюрколегії А. Ющак та О. Бойко взяли участь у семінарі ГО "Центр сімейно-правових досліджень" на тему «Репутація як основний нематеріальний актив адвоката». На семінарі виступила відомий адвокат Регіна Гусейнова, з якою учасники обговорили поняття поняття репутації, використання соціальних мереж для підтримки адвокатської репутації, практичні випадки завдання шкоди репутації адвоката в результаті публікацій у соціальних мережах.
28 листопада 2016

Віце-президент Укрінюрколегії Павлов Микола Олександрович відвідав Польщу

23 – 25 листопада 2016 Віце-президент Укрінюрколегії Павлов Микола Олександрович здійснив робочу поїздку до Польщі, під час якої провів зустрічі з клієнтами Укрінюрколегії та зі співробітниками консульського відділу Посольства України в Республіці Польща.
1 жовтня 2016

Колектив Укрінюрколегії з глибоким сумом сповіщає, що 30 вересня 2016 року після важкої тривалої хвороби помер президент Укрінюрколегії, заслужений юрист України, адвокат ДАНИЛО МАРКОВИЧ КУРДЕЛЬЧУК.

Колектив Української іноземної юридичної колегії з глибоким сумом сповіщає, що 30 вересня 2016 року після важкої тривалої хвороби помер президент Укрінюрколегії, заслужений юрист України, адвокат ДАНИЛО МАРКОВИЧ КУРДЕЛЬЧУК.
Читати далі
23 липня 2016

Укрінюрколегія взяла участь у Міжнародній літній школі "Право охорони громадського здоров'я в Україні та Сполучених Штатах Америки: актуальні питання"

З 17 по 22 липня 2016 року представники Укрінюрколегії А. Ющак та А. Кальчук взяли участь у Міжнародній літній школі "Право охорони громадського здоров'я в Україні та Сполучених Штатах Америки: актуальні питання", організованій Американським центром загального права та Асоціацією адвокатів України.
25 травня 2016

Укрінюрколегія взяла участь у круглому столі Комітету сімейного права та майнових спорів Асоціації адвокатів України для обговорення актуальних питань сімейного права.

24 травня 2016 року представники Укрінюрколегії А. Ющак, О. Романенко, Н. Сорока, О. Данченко та А. Кальчук взяли участь у круглому столі Комітету сімейного права та майнових спорів Асоціації адвокатів України на тему «Альтернативні форми шлюбних відносин в Україні та світі». На круглому столі обговорювалися поняття сім’ї та шлюбу, немайновий та майновий аспекти фактичних шлюбних відносин, укладення шлюбних договорів та проблематика цивільних партнерств.
27 квітня 2016

Укрінюрколегія взяла участь у круглому столі Комітету сімейного права та майнових спорів Асоціації адвокатів України для обговорення проблемних питань застосування допоміжних репродуктивних технологій.

26 квітня 2016 року адвокати Укрінюрколегії взяли участь у круглому столі Комітету сімейного права та майнових спорів Асоціації адвокатів України на тему «Актуальні правові проблеми застосування допоміжних репродуктивних технологій». На круглому столі було обговорено низку питань, пов’язаних із застосуванням допоміжних репродуктивних технологій (ДРТ), а саме: сучасний стан розвитку ДРТ та їх правового регулювання, допустимість певних ДРТ з етико-правової точки зору,медико- і сімейно-правові аспекти застосування деяких ДРТ, практика іноземних судів та Європейського Суду з прав людини тощо.
24 лютого 2016

Укрінюрколегія взяла участь у круглому столі Комітету сімейного права та майнових спорів Асоціації адвокатівУкраїни для обговорення проблемних питань опіки над дітьми.

23 лютого 2016 року адвокати Укрінюрколегії взяли участь у круглому столі Комітету сімейного права та майнових спорів Асоціації адвокатів України на тему «Законодавче регулювання встановлення опіки (піклування) над дітьми, усиновлення та інших форм влаштування дітей до сімей громадян». Адвокат Анна Ющак виступила з доповіддю на тему актуальних питань міжнародного усиновлення.
30 листопада 2015

Укрінюрколегія взяла участь у IV Міжнародному форумі з практики Європейського суду з прав людини

27-29 листопада 2015 року адвокат Укрінюрколегії Анна Ющак взяла участь у IV Міжнародному форумі з практики Європейського суду з прав людини, проведеному у межах проекту ОБСЄ «Гарантування дотримання прав людини при здійсненні правосуддя».
22 жовтня 2015

Укрінюрколегія взяла участь у спільному круглому столі Комітету сімейного права ААУ та відділення міжнародного права Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т. Шевченка для обговорення способів вирішення спорів про міжнародне викрадення дітей.

22 жовтня 2015 року адвокати Укрінюрколегії взяли участь у спільному круглому столі Комітету сімейного права та майнових спорів Асоціації адвокатів України та відділення міжнародного права Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т. Шевченка на тему «Міжнародне викрадення дітей. Способи вирішення спорів». Адвокат Анна Ющак виступила з презентацією про виконання судових рішень, винесених на підставі Гаазької конвенції 1980 року.
7 жовтня 2015

Президента Укрінюрколегії обрано Головою Громадської ради при Міністерстві юстиції України

07 жовтня 2015 року Президента Укрінюрколегії Данила Курдельчука було обрано Головою Громадської ради при Міністерстві юстиції України.
30 вересня 2015

Укрінюрколегія взяла участь у засіданні Комітету сімейного права та майнових спорів Асоціації адвокатівУкраїни для обговорення проблемних питань реєстрації міжнародних шлюбів.

29 вересня 2015 року адвокати Укрінюрколегії взяли участь у засіданні Комітету сімейного права та майнових спорів Асоціації адвокатів України на тему «Законодавче регулювання порядку реєстрації шлюбу з іноземцем, захисту особистих та майнових прав подружжя, один з яких є іноземцем». Адвокат Анна Ющак виступила з презентацією про реєстрацію шлюбу за іноземним законодавством та підготовку документів від громадян України для реєстрації шлюбу за кордоном.
25 липня 2015

Адвокат Укрінюрколегії обговорила з колегами проблемні питання дії в Україні та США Конвенції про цивільно-правові аспекти міжнародного викрадення дітей.

24 липня 2015 року за участі адвоката Укрінюрколегії Анни Ющак відбулася зустріч Уповноваженого Президента України з прав дитини Миколи Кулеби з представником Служби у справах дітей Державного департаменту США Мері Елен Цекос-Велез, Генерального консула США в Україні Вільямом Дж. Бистрански та керівником Служби громадян США Консульського відділу Посольства США в Києві Юлією Кузьмінською. Сторони обговорили актуальні питання дії та виконання в Україні та в США Гаазької конвенції про цивільно-правові аспекти міжнародного викрадення дітей 1980 року.
3 липня 2015

Президент Укрїнюрколегії отримує вітання з нагоди відзначення державною нагородою Австрійської Республіки

Президент Укрінюрколегії Данило Маркович Курдельчук отримує привітання з приводу нагородження Золотою Почесною Відзнакою «За заслуги перед Австрійською Республікою» від Міністра Кабінету Міністрів України Ганни Володимирівни Онищенко.
Читати далі
30 червня 2015

Укрінюрколегія взяла участь у засіданні Комітету з цивільного, сімейного та спадкового права Асоціації правників України для обговорення проблемних питань визначення місця проживання дитини.

26 червня 2015 року адвокат Укрінюрколегії Анна Ющак взяла участь у засіданні Комітету з цивільного, сімейного та спадкового права Асоціації правників України на тему «Проблемні питання визначення місця проживання дитини», виступивши з презентацією про практику застосування в Україні Гаазької конвенції про цивільно-правові аспекти міжнародного викрадення дітей і пов’язані з нею питання про зміну місця проживання дитини.
9 червня 2015

Президента Укрінюрколегії Данила Марковича Курдельчука нагороджено Золотою Почесною відзнакою «За заслуги перед Австрійською Республікою».

Указом Федерального Президента Австрійської Республіки від 12 лютого 2015 року Д.М.Курдельчука удостоєно Золотої Почесної відзнаки «За заслуги перед Австрійською Республікою». Нагороду було вручено новопризначеним Надзвичайним і Повноважним Послом Австрійської Республіки в Україні пані Герміне Поппеллер. З цієї нагоди пані Посол 09 червня 2015 року в своїй резиденції дала урочисте прийняття. У своєму вітальному слові Її Високоповажність подякувала Д.М.Курдельчукові за багатолітню високопрофесійну юридичну підтримку з усього кола питань, із якими пов’язана діяльність австрійської дипломатичної місії в Україні – від часів заснування першого Генерального Консульства Австрії у Києві за часів УРСР і до сьогодні, після відкриття Посольства вже в незалежній українській державі. Вручаючи нагороду, пані Посол зазначила, що вона вбачає в цій урочистій події справедливу відповідь її держави багаторічним професійним зусиллям пана Курдельчука заради зближення українського й австрійського народів, згадавши при цьому, що Д.М.Курдельчук вже є повним кавалером ордену України «За заслуги». У цьому зв’язку, звертаючись до присутніх, пані Посол особливо зупинилася на одному з найбільших спільних гуманітарних проектів України та Австрії – забезпеченні справедливих виплат колишнім остарбайтерам. Цю подію пані Посол охарактеризувала як неоціненний за своїм значенням спільний здобуток наших народів на шляху подолання трагедій минулого. При цьому Її Високоповажність підкреслила, що реалізація проекту стала можливою завдяки вагомому фаховому внеску особисто Д.М.Курдельчука. З отриманням високої нагороди Д.М.Курдельчука привітали дипломати австрійського посольства; присутні на прийнятті представники дипломатичного, суддівського, депутатського корпусу України, громадські, політичні діячі України, вітчизняні журналісти та співробітники очолюваної Д.М.Курдельчуком Української Ін’юрколегії. Як Почесного громадянина Волині Д.М.Курдельчука привітали представники Міжнародного громадського об’єднання «Волинське братство». На адресу Д.М.Курдельчука надійшло особисте привітання від міністра Федерального міністерства з європейських, інтеграційних та закордонних справ австрійської республіки пана Себастіана Курца, яке зачитала і вручила йому пані Посол Герміне Поппеллер. Почесна відзнака «За заслуги перед Австрійською Республікою» є найвагомішою державною відзнакою Австрії, заснованою на підставі Федерального Закону Австрії від 02 квітня 1952 року на вшанування особливих заслуг перед австрійською державою.
Читати далі
28 квітня 2015

Укрінюрколегія взяла участь у роботі круглого столу на тему «Практичні аспекти підготовки та судового розгляду позовів про право на утримання»

23 квітня 2015 року адвокат Укрінюрколегії Анна Ющак взяла участь у роботі круглого столу Асоціації адвокатів України на тему «Практичні аспекти підготовки та судового розгляду позовів про право на утримання», організованому за участю Уповноваженого Президента з прав дитини пана Кулеби Миколи Миколайовича.
27 квітня 2015

Укрінюрколегія взяла участь у Міжнародному форумі по боротьбі з підробками та піратством

24 квітня 2015 року адвокат Укрінюрколегії Наталія Сорока взяла участь у Міжнародному форумі по боротьбі з підробками та піратством під патронатом Уряду України з нагоди Міжнародного дня інтелектуальної власності.
4 квітня 2015

Укрінюрколегія взяла участь у лекції на тему: «Судова реформа: українські "традиції" та європейські стандарти»

01 квітня 2015 року адвокати Укрінюрколегії Галина Мойса та Наталія Сорока взяли участь у відкритій лекції-дискусії із заступником Голови Верховної Ради України Оксаною Сироїд на тему: «Судова реформа: українські "традиції" та європейські стандарти».
26 березня 2015

Укрінюрколегія взяла участь у конференції на тему «Правові проблеми міждержавного усиновлення»

25 березня 2015 року президент Укрінюрколегії Д. М. Курдельчук, віце-президент Укрінюрколегії М. О. Павлов і адвокати А. В. Ющак, О. В. Караван, А. І. Кириєнко, Ю. В. Семенова взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції на тему «Правові проблеми міждержавного усиновлення». Захід було організовано Інститутом міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Українською асоціацією міжнародного права.
16 березня 2015

Укрінюрколегія взяла участь у IV Всеукраїнському весняному форумі з цивільного права та процесу «Київська весна»

13 березня 2015 року адвокат Укрінюрколегії Наталія Сорока взяла участь у IV Всеукраїнському весняному форумі Асоціації адвокатів України з цивільного права та процесу «Київська весна».
17 лютого 2014

Укрінюрколегія взяла участь у семінарі з питань кредитних правовідносин

14 лютого 2014. Адвокат Укрінюрколегії Андрій Кириєнко взяв участь у семінарі на тему: «Узагальнення практики Верховного Суду з кредитних правовідносин», організованому Радою адвокатів міста Києва.
16 грудня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у ІІІ Щорічному зимовому форумі з кримінального права та процесу

13 грудня 2013. Адвокати Західноукраїнського бюро Укрінюрколегії Г. С. Мойса та Н. Є. Сорока взяли участь у ІІІ Щорічному зимовому форумі Асоціації адвокатів України з кримінального права та процесу.
29 листопада 2013

Укрінюрколегія бере участь у форумі з практики Європейського суду з прав людини

29 листопада – 1 грудня 2013. Юристи Укрінюрколегії М. Костирко, С. Лабець, Г. Мойса, О. Поєдинок, Н. Сорока та І. Федящин беруть участь у ІІ Міжнародному форумі з практики Європейського суду з прав людини, який проходить у м. Львові.
20 листопада 2013

Укрінюрколегія взяла участь у заході, присвяченому укладенню Угоди про асоціацію між Україною та ЄС

19 листопада 2013. Адвокати Західноукраїнського бюро Укрінюрколегії Г. С. Мойса та Н. Є. Сорока відвідали спеціальну позачергову зустріч Правничого та Митного Комітетів Європейської Бізнес Асоціації на тему: «Угода про асоціацію між Україною та Європейським Союзом: аналіз впливів на бізнес».
19 листопада 2013

Укрінюрколегія бере участь у форумі, присвяченому першій річниці застосування Кримінального процесуального кодексу України

19 листопада 2013. Адвокати Укрінюрколегії Оксана Бойко та Юлія Семенова беруть участь у форумі, присвяченому першій річниці застосування Кримінального процесуального кодексу України, організованому Асоціацією правників України.
18 листопада 2013

Укрінюрколегія взяла участь у «Kiev Arbitration Days 2013: мислити глобально»

14 – 15 листопада 2013. Світлана Лабець взяла участь у конференції «Kiev Arbitration Days 2013: мислити глобально», присвяченій актуальним питанням міжнародного комерційного та інвестиційного арбітражу.
14 листопада 2013

Укрінюрколегія взяла участь у семінарі з питань міжнародного арбітражу

13 листопада 2013. Адвокати Укрінюрколегії Світлана Лабець та Ольга Поєдинок взяли участь у семінарі на тему: «Треті особи в міжнародному арбітражі», організованому Форумом молодих арбітрів Міжнародної торгової палати та Юридичною фірмою «Василь Кісіль і Партнери».
30 жовтня 2013

Президент Укрінюрколегії бере участь у роботі круглого столу з питань відшкодування витрат на послуги адвоката у господарському судочинстві

30 жовтня 2013. Президент Укрінюрколегії Д. М. Курдельчук бере участь у засіданні круглого столу на тему: «Відшкодування витрат на послуги адвоката у господарському судочинстві: теорія та практика», організованому Асоціацією правників України.
21 жовтня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у 36-й щорічній конференції Асоціації Українських Правників Америки

17 – 20 жовтня 2013. Юристи Укрінюрколегії взяли участь у 36-й щорічній конференції Асоціації Українських Правників Америки, яка проводилася в Мексиці. Під час заходу адвокат Укрінюрколегії, начальник відділу США Юлія Семенова спільно з партнером Укрінюрколегії, відомим американським адвокатом Мирославом Смородським зробила доповідь на тему: «Адміністрування міжнародних спадкових справ: останні тенденції. Як вони можуть вплинути на вашу практичну діяльність».
11 жовтня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у семінарі з питань захисту біженців та апатридів

10 жовтня 2013. Адвокат Укрінюрколегії Ольга Поєдинок взяла участь у Міжнародному науково-практичному семінарі «Міжнародний захист біженців та осіб без громадянства в Україні», організованому Регіональним представництвом УВКБ ООН в Білорусі, Молдові та Україні спільно з Інститутом міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Українською асоціацією міжнародного права. Під час заходу пані Поєдинок виступила з доповіддю, присвяченою питанням, які стосуються надання притулку, в міжнародному праві.
4 жовтня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у конференції, присвяченій міграційним процесам в Україні

2 – 3 жовтня 2013. Адвокат Укрінюрколегії О. Р. Поєдинок взяла участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Міграційні процеси в Україні: сучасні виклики та регіональна специфіка», яка проводилася у Львові. У ході конференції пані Поєдинок виступила з презентацію на тему: «Особливості сприйняття подвійного громадянства в законодавстві та правозастосовчій практиці України».
3 жовтня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у роботі круглого столу з актуальних питань державної реєстрації актів цивільного стану

2 жовтня 2013. Віце-президент Укрінюрколегії Т. П. Клименко взяла участь у засіданні круглого столу з актуальних питань державної реєстрації актів цивільного стану, організованого Державною реєстраційною службою України. Під час заходу пані Клименко виступила з доповіддю на тему: «Проблема транслітерації імен в аспектах захисту майнових прав людини».
30 вересня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у конференції з питань розвитку громадянського суспільства

26 – 29 вересня 2013. Юристи Укрінюрколегії Н. В. Буковецька та О. Р. Поєдинок взяли участь у ІV Міжнародній науково-практичній конференції «Розвиток громадянського суспільства: духовність і право». Під час заходу О. Р. Поєдинок зробила презентацію на тему: «Міжнародно-правові засади функціонування та розвитку громадянського суспільства».
2 вересня 2013

Віце-президента Укрінюрколегії нагороджено орденом

1 вересня 2013. Віце-президента Укрінюрколегії Миколу Олександровича Павлова було нагороджено орденом Святого Архістратига Михаїла.
12 липня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у заході з актуальних питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців

12 липня 2013. Юристи Укрінюрколегії вяли участь у заході з актуальних питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, організованому Державною реєстраційною службою України та Громадською радою при Державній реєстраційній службі України.
12 липня 2013

Укрінюрколегія надала коментар щодо порядку виїзду з України та в’їзду до Шенгенської зони

12 липня 2013. Адвокат Укрінюрколегії А. І. Кириєнко надав радіостанції «Голос Столиці» коментар щодо порядку виїзду українських громадян з України та їх в’їзду до Шенгенської зони. Детальнішу інформацію можна одержати за цим посиланням:
Читати далі
4 липня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у парламентських слуханнях з питань трудової міграції

3 липня 2013. Президент Укрінюрколегії Д. М. Курдельчук і віце-президент Укрінюрколегії М. О. Павлов взяли участь у парламентських слуханнях на тему: «Українська трудова міграція: стан, проблеми та шляхи їх вирішення».
27 червня 2013

Укрінюрколегія взяла участь в інтерактивному семінарі щодо розгляду справ з українськими сторонами в судах США

26 червня 2013. Президент Укрінюрколегії Д. М. Курдельчук і адвокати Укрінюрколегії С. В. Лабець, О. Р. Поєдинок та Ю. В. Семенова взяли участь в інтерактивному семінарі на тему: «Як козаки в Америці судилися. Українські сторони в судах США – здобутий досвід». Захід було організовано Асоціацією правників України спільно з Секцією міжнародного права Американської асоціації юристів та Комітетом Росія / Євразія.
24 червня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у радіопрограмі, присвяченій бізнес-еміграції

21 червня 2013. Адвокат Укрінюрколегії А. І. Кириєнко взяв участь у спецпроекті радіостанції «Голос Столиці» – «Бізнес-еміграція по-українськи».
17 червня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у семінарі з питань міжнародного спадкового права

14 червня 2013. Президент Укрінюрколегії Д. М. Курдельчук, віце-президенти Укрінюрколегії М. О. Павлов та І. В. Чижмар і адвокат Укрінюрколегії Н. Є. Сорока взяли участь у семінарі Відділення Асоціації правників України у Львівській області на тему: «Спадкування з іноземним елементом: традиції і проблеми». Під час заходу М. О. Павлов виступив із доповіддю, присвяченою загальним засадам здійснення спадкування громадянами України за кордоном та іноземними громадянами в Україні, а Н. Є. Сорока зробила презентацію на тему: «Юрисдикційні питання у процесі спадкування з іноземним елементом».
10 червня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у V Міжнародній конференції зі страхового права

7 червня 2013. Адвокат Укрінюрколегії Андрій Кириєнко взяв участь у V Міжнародній конференції зі страхового права.
2 червня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у роботі круглого столу з питань медіації у справах за участю дітей

1 червня 2013. Адвокати Укрінюрколегії Т. О. Беспалова, А. І. Кириєнко, Р. В. Пеньуелас і Кальдерон та О. Р. Поєдинок взяли участь у роботі круглого столу «Медіація у справах за участю дітей», який було проведено Академією адвокатури України з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.
29 травня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у практичному семінарі з питань реєстрації прав на земельні ділянки

28 травня 2013. Юристи Укрінюрколегії взяли участь у практичному семінарі «Державна реєстрація прав на земельні ділянки», який було проведено Земельною спілкою України.
24 травня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у конференції, присвяченій проблемам світового українства

23 травня 2013. Президент Укрінюрколегії Д. М. Курдельчук та адвокат Укрінюрколегії О. Р. Поєдинок взяли участь у конференції «Україна та світове українство: розбудова ефективного партнерства заради розвитку». Захід відбувся в рамках фінансованого Європейським Союзом проекту «Ефективне управління трудовою міграцією та її кваліфікаційними аспектами», який в Україні впроваджують Міжнародна організація праці та Міжнародна організація з міграції.
17 травня 2013

Укрінюрколегія бере участь у ІІІ Західноукраїнському юридичному форумі

17 травня 2013. Віце-президент, завідуючий Західноукраїнським бюро Укрінюрколегії І. В. Чижмар і адвокати Західноукраїнського бюро Укрінюрколегії Д. В. Смолинець та Н. Є. Сорока беруть участь у ІІІ Західноукраїнському юридичному форумі, організованому Асоціацією правників України.
16 травня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у роботі круглого столу з питань медіації у сімейних відносинах

15 травня 2013. Адвокат Укрінюрколегії Анна Ющак взяла участь у роботі круглого столу «Медіація у сімейних відносинах», який було проведено Академією адвокатури України.
29 квітня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у конференції з питань захисту прав медичних і фармацевтичних працівників

26 – 27 квітня 2013. Директор департаменту сімейного права Укрінюрколегії О. В. Данченко взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Захист прав медичних і фармацевтичних працівників як запорука захищеності прав пацієнтів».
25 квітня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у роботі круглого столу з питань медіації у сфері фінансових послуг

25 квітня 2013. Адвокат Укрінюрколегії Анна Ющак взяла участь у роботі круглого столу на тему: «Можливості застосування медіації у сфері фінансових послуг в Україні».
24 квітня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у міжнародно-правових читаннях

23 квітня 2013. Адвокат Укрінюрколегії Ольга Поєдинок взяла участь у міжнародно-правових читаннях, організованих Українською асоціацією міжнародного права та кафедрою міжнародного права Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Читання були присвячені обговоренню наукової доповіді пані Поєдинок «Виміри фрагментації міжнародного права: функціональний, регіональний, інституційний».
18 квітня 2013

Укрінюрколегія бере участь у Шостому Київському Безпековому Форумі

18 – 19 квітня 2013. Президент Укрінюрколегії Д. М. Курдельчук бере участь у Шостому Київському Безпековому Форумі.
21 березня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у роботі круглого столу з питань медіації

20 березня 2013. Адвокати Укрінюрколегії Т. О. Беспалова, О. Р. Поєдинок і А. В. Ющак взяли участь у роботі круглого столу «Можливості медіації», який було проведено Академією адвокатури України.
21 березня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у семінарах з питань адвокатської діяльності

15, 20 березня 2013. Адвокати Укрінюрколегії взяли участь у семінарах з актуальних питань Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», які проводяться Асоціацією адвокатів України в рамках Постійно діючого практичного тренінгу-семінару для адвокатів.
15 березня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у конференції з охороноздоровчого права

14 березня 2013. Директор департаменту сімейного права Укрінюрколегії О. В. Данченко взяла участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Концептуальні засади розвитку охороноздоровчого права та законодавства України про охорону здоров’я».
13 березня 2013

Укрінюрколегія бере участь у ІІ Всеукраїнському весняному форумі з цивільного права та процесу «Київська весна»

13 березня 2013. Адвокати Укрінюрколегії Г. С. Мойса, Р. В. Пеньуелас і Кальдерон та Н. Є. Сорока беруть участь у ІІ Всеукраїнському весняному форумі Асоціації адвокатів України з цивільного права та процесу «Київська весна».
7 березня 2013

Укрінюрколегія одержала подяку від Українського союзу промисловців і підприємців

5 березня 2013. Віце-президент Укрінюрколегії М. О. Павлов одержав подяку від Президента Українського союзу промисловців і підприємців, народного депутата України, радника Президента України, Cпівголови Українсько-польського форуму партнерства А. К. Кінаха за конструктивну участь у спільному засіданні Українсько-польського форуму партнерства, яке відбулося 26 – 27 лютого 2013 р. у м. Варшава.
Читати далі
6 березня 2013

Президент Укрінюрколегії взяв участь у роботі круглого столу з питань відповідальності юридичних осіб

5 березня 2013. Президент Укрінюрколегії Д. М. Курдельчук взяв участь у роботі круглого столу «Відповідальність юридичних осіб», який було проведено у рамках Проекту Східного Партнерства Європейського Союзу та Ради Європи «Належне врядування та боротьба з корупцією» спільно з Міністерством юстиції України.
1 березня 2013

Укрінюрколегія одержала подяку від Національного університету «Києво-Могилянська академія»

1 березня 2013. Президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» С. М. Квіт надіслав подяку Президентові Укрінюрколегії Д. М. Курдельчуку за виконання заповіту на користь НаУКМА.
Читати далі
19 лютого 2013

Укрінюрколегія надала коментар щодо «карти поляка»

19 лютого 2013. Адвокат Укрінюрколегії А. І. Кириєнко надав радіостанції «Голос Столиці» коментар щодо «карти поляка». Детальнішу інформацію можна одержати за цим посиланням:
Читати далі
16 лютого 2013

Укрінюрколегія взяла участь у заході, присвяченому питанням професійної етики в арбітражі

15 лютого 2013. Юристи Укрінюрколегії С. В. Лабець, О. Р. Поєдинок та Н. В. Буковецька взяли участь у спільному заході Комітету Асоціації правників України з альтернативного вирішення спорів, Відділення Асоціації правників України у Львівській області та Української Арбітражної Асоціації на тему: «Вирішення спорів за кавою»: обговорення питань професійної етики в арбітражі».
25 січня 2013

Укрінюрколегія взяла участь у заході з питань компенсації моральної шкоди

24 січня 2013. Адвокати Укрінюрколегії Роксолана Пеньуелас і Кальдерон, Ольга Поєдинок і Анна Ющак взяли участь у засіданні Комітету з сімейного та спадкового права Асоціації правників України на тему: «Компенсація моральної шкоди в сімейних спорах: досвід експерта-психолога».
18 грудня 2012

Укрінюрколегія взяла участь у науково-практичній конференції з питань захисту прав дітей

18 грудня 2012. Ольга Поєдинок взяла участь в організованій Академією адвокатури України Науково-практичній конференції «Захист прав дитини».
7 грудня 2012

Укрінюрколегія бере участь у семінарі з питань застосування законодавства України про охорону здоров’я

7 грудня 2012. Директор департаменту сімейного права Укрінюрколегії О. В. Данченко бере участь в організованому Академією адвокатури України семінарі «Застосування законодавства України про охорону здоров’я. Методики захисту прав і законних інтересів пацієнтів, медичних працівників і закладів охорони здоров’я».
7 грудня 2012

Укрінюрколегія бере участь у ІІ Щорічному зимовому форумі з кримінального права та процесу

7 грудня 2012. Адвокати Укрінюрколегії Ю. В. Семенова, Р. В. Пеньуелас і Кальдерон та А. І. Кириєнко беруть участь у ІІ Щорічному зимовому форумі Асоціації адвокатів України з кримінального права та процесу.
6 грудня 2012

Укрінюрколегія взяла участь у роботі круглого столу з питань розірвання шлюбу в Україні

5 грудня 2012. Анна Ющак взяла участь у роботі круглого столу на тему: «Батьки і діти: правові особливості шлюборозлучних процесів в Україні».
4 грудня 2012

Укрінюрколегія взяла участь у роботі круглого столу з питань запобігання порушенням прав і свобод людини з інвалідністю

3 грудня 2012. Віце-президент Укрінюрколегії М. О. Павлов та помічник президента Укрінюрколегії А. В. Ющак взяли участь у роботі круглого столу «Сприяння правовій інформованості населення про запобігання порушенням прав і свобод людини з інвалідністю».
28 листопада 2012

Президент Укрінюрколегії відвідав Об’єднані Арабські Емірати у складі української бізнес-делегації

24 – 28 листопада 2012. Президент Укрінюрколегії Д. М. Курдельчук у складі української бізнес-делегації відвідав Об’єднані Арабські Емірати, де, зокрема, взяв участь у роботі українсько-еміратського бізнес-форуму в м. Абу-Дабі. Захід відбувся в рамках офіційного візиту Президента України до Об’єднаних Арабських Еміратів.
19 листопада 2012

Укрінюрколегія взяла участь у «Kiev Arbitration Days 2012: мислити глобально»

15 – 16 листопада 2012. Світлана Лабець взяла участь у конференції «Kiev Arbitration Days 2012: мислити глобально», присвяченій актуальним питанням міжнародного комерційного та інвестиційного арбітражу.
12 листопада 2012

Укрінюрколегія взяла участь у круглому столі з питань введення біометричних документів в Україні

9 листопада 2012. Юристи Укрінюрколегії взяли участь у роботі круглого столу «Введення біометричних документів в Україні: доцільність, актуальність та перспективи».
22 жовтня 2012

Укрінюрколегія взяла участь у 35-й щорічній конференції Асоціації Українських Правників Америки

18 – 21 жовтня 2012. Юристи Укрінюрколегії взяли участь у 35-й щорічній конференції Асоціації Українських Правників Америки, яка проводилася в Ямайці. У ході конференції Ольга Поєдинок виступила на тему: «Подвійне громадянство – подвійні стандарти», а Ольга Караван зробила доповідь, присвячену правовому захисту українських дітей в іноземних юрисдикціях.
12 жовтня 2012

Президент Укрінюрколегії взяв участь у конференції, присвяченій правовим реформам в Україні

11 жовтня 2012. Президент Укрінюрколегії Д. М. Курдельчук взяв участь у IV Всеукраїнській науково-теоретичній конференції «Правові реформи в Україні: реалії сьогодення».
4 жовтня 2012

Укрінюрколегія бере участь у І Судовому форумі Асоціації правників України

4 жовтня 2012. Юристи Укрінюрколегії Ю. В. Семенова, Н. Є. Сорока, Г. С. Мойса та О. М. Урдюк беруть участь у І Судовому форумі Асоціації правників України.
25 вересня 2012

Укрінюрколегія бере участь у семінарі з питань правового захисту та представництва в спорах, пов’язаних з ДТП

25 вересня 2012. Юристи Західноукраїнського бюро Укрінюрколегії Н. Є. Сорока, Г. С. Мойса та Н. В. Буковецька беруть участь у практичному семінарі на тему: «Актуальні аспекти правового захисту та представництва в спорах, пов’язаних з ДТП». Захід проводиться Відділенням Асоціації правників України у Львівській області спільно з Західноукраїнською філією Європейської Бізнес Асоціації.
31 серпня 2012

Укрінюрколегія взяла участь у круглому столі з питань застосування німецького та українського антимонопольного законодавства

30 серпня 2012. Юристи Західноукраїнського бюро Укрінюрколегії Г. С. Мойса та Н. Є. Сорока взяли участь у роботі круглого столу з питань обміну досвідом у практиці застосування німецького та українського антимонопольного законодавства.
30 серпня 2012

Укрінюрколегія бере участь у роботі круглого столу з антимонопольного права

30 серпня 2012. Укрінюрколегія бере участь у роботі міжнародного круглого столу на тему: «Актуальні питання розслідувань картелів в Україні та Японії».
28 серпня 2012

Укрінюрколегія взяла участь у міжнародній науково-практичній конференції з питань міграції

27 серпня 2012. Віце-президент Укрінюрколегії М. О. Павлов і юристи Укрінюрколегії О. В. Караван, А. І. Кириєнко та О. Р. Поєдинок взяли участь у Другій Міжнародній науково-практичній конференції «Міграція у контексті цивілізаційної трансформації України і світу». Під час Конференції О. В. Караван та А. І. Кириєнко виступили із доповіддю на тему: «Правовий захист українських дітей в іноземних юрисдикціях».
2 серпня 2012

Укрінюрколегія взяла участь у семінарі з медичного права

1 серпня 2012. Директор департаменту сімейного права Укрінюрколегії О. В. Данченко взяла участь у семінарі Комітету з медичного права Асоціації правників України на тему: «Захист ділової репутації медичних установ».
11 липня 2012

Укрінюрколегія взяла участь у круглому столі з питань надання безоплатної правової допомоги

10 липня 2012. Андрій Кириєнко взяв участь у роботі круглого столу «Конкурс з відбору адвокатів для надання безоплатної вторинної правової допомоги: перший практичний досвід та напрями удосконалення порядку проведення». Організаторами заходу виступили Координатор проектів ОБСЄ в Україні та Координаційний центр з надання правової допомоги Міністерства юстиції України.
15 червня 2012

Укрінюрколегія взяла участь у роботі круглого столу з актуальних питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців

14 червня 2012. Анна Ющак взяла участь у роботі круглого столу з актуальних питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Захід було організовано Державною реєстраційною службою України та Громадською радою при Державній реєстраційній службі України.
25 травня 2012

Укрінюрколегія взяла участь у міжнародній науково-практичній конференції з актуальних питань міжнародного комерційного арбітражу

24 травня 2012. Юристи Укрінюрколегії взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції «Міжнародний комерційний арбітраж в Україні та світі: вчора, сьогодні, завтра», присвяченій 20-річчю Міжнародного комерційного арбітражного суду при Торгово-промисловій палаті України.
21 травня 2012

Укрінюрколегія бере участь у міжнародній конференції, присвяченій захисту персональних даних

21 травня 2012. А. І. Кириєнко бере участь у Міжнародній конференції «Захист персональних даних: право, практика, нагляд».
21 травня 2012

Укрінюрколегія взяла участь у ІІ Західноукраїнському юридичному форумі

18 травня 2012. Юристи Західноукраїнського бюро Укрінюрколегії Г. С. Мойса, Н. Є. Сорока та І. З. Федящин взяли участь у ІІ Західноукраїнському юридичному форумі, організованому Асоціацією правників України.
16 травня 2012

Укрінюрколегія бере участь у конференції, присвяченій питанням піклування про неповнолітніх

16 травня 2012. Анна Ющак бере участь у конференції «Заходи піклування про неповнолітніх дітей».
20 квітня 2012

Укрінюрколегія бере участь у П’ятому Київському Безпековому Форумі

20 квітня 2012. Президент Укрінюрколегії Д. М. Курдельчук бере участь у П’ятому Київському Безпековому Форумі.
19 квітня 2012

Укрінюрколегія бере участь у конгресі з медичного і фармацевтичного права, біоетики та соціальної політики

19 – 21 квітня 2012. Директор департаменту сімейного права Укрінюрколегії О. В. Данченко бере участь у Міжнародному (Третьому всеукраїнському) конгресі з медичного і фармацевтичного права, біоетики та соціальної політики.
11 квітня 2012

Укрінюрколегія взяла участь у роботі круглого столу з питань доступу до публічної інформації та розгляду звернень громадян

10 квітня 2012. Представники Укрінюрколегії взяли участь у роботі круглого столу «Питання доступу до публічної інформації та розгляду звернень громадян». Захід було організовано Державною реєстраційною службою України та Громадською радою при Державній реєстраційній службі України.
30 березня 2012

Укрінюрколегія взяла участь у конференції, присвяченій боротьбі з корупцією

29 березня 2012. Анна Ющак взяла участь у Регіональній конференції «Кращий досвід розробки, імплементації та моніторингу антикорупційних політик». Захід відбувся у рамках Проекту «Ефективне управління та боротьба з корупцією» у співпраці з Міністерством юстиції України.
27 березня 2012

Укрінюрколегія взяла участь у роботі круглого столу з актуальних питань державної реєстрації актів цивільного стану

26 березня 2012. Представники Укрінюрколегії взяли участь у роботі круглого столу з актуальних питань державної реєстрації актів цивільного стану. Захід було організовано Державною реєстраційною службою України та Громадською радою при Державній реєстраційній службі України.
23 березня 2012

Укрінюрколегія бере участь у Першому Всеукраїнському цивілістичному форумі «Київська весна»

23 березня 2012. Юристи Укрінюрколегії беруть участь у Першому Всеукраїнському цивілістичному форумі «Київська весна», організованому Асоціацією адвокатів України.
23 березня 2012

Укрінюрколегія взяла участь у міжнародній конференції, присвяченій проблемам транснаціональних сімей

22 березня 2012. Юристи Західноукраїнського бюро Укрінюрколегії взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Транснаціональні сім’ї як наслідок української трудової еміграції: проблеми та шляхи їх розв’язання».
15 березня 2012

Укрінюрколегія взяла участь у щорічному засіданні Генеалогічної палати Франції

15 березня 2012. Юристи Укрінюрколегії взяли участь у щорічному засіданні Генеалогічної палати Франції, яке відбулося в Парижі.
13 лютого 2012

Укрінюрколегія бере участь в експертному семінарі, присвяченому захисту персональних даних

13 лютого 2012. Директор департаменту розшуку Укрінюрколегії С.В. Лабець бере участь в експертному семінарі на тему: «Захист персональних даних: Європейські стандарти і українське законодавство», який проводиться Спільним проектом Європейського Союзу та Ради Європи «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі».
1 лютого 2012

Укрінюрколегія бере участь у семінарі, присвяченому міжнародним спорам з державою та афілійованими з державою компаніями

1 лютого 2012. Укрінюрколегія бере участь у семінарі «Міжнародні спори з державою та афілійованими з державою компаніями: правові аспекти та практика в Україні».
1 лютого 2012

Президента Укрінюрколегії та завідуючого Західноукраїнським бюро Укрінюрколегії нагороджено почесними відзнаками

1 лютого 2012. Президента Укрінюрколегії Данила Марковича Курдельчука та віце-президента, завідуючого Західноукраїнським бюро Укрінюрколегії Івана Васильовича Чижмаря було нагороджено почесними відзнаками Вищої ради юстиції.
23 грудня 2011

Президента Укрінюрколегії нагороджено орденом

Відповідно до Рішення Виконкому Союзу юристів України № 6 від 14 грудня 2011 р. Президента Укрінюрколегії Данила Марковича Курдельчука було нагороджено заохочувальною відзнакою Союзу юристів України – орденом «За заслуги» І ступеня.
12 грудня 2011

Укрінюрколегія взяла участь у Першому Щорічному Форумі з кримінального права

9 грудня 2011. Президент Укрінюрколегії Д.М. Курдельчук і юристи Укрінюрколегії А.І. Кириєнко та С.С. Шевченко взяли участь у Першому Щорічному Форумі Асоціації адвокатів України з кримінального права. Під час Форуму А.І. Кириєнко виступив із доповіддю на тему: «Деякі новели проекту нового Кримінально-процесуального кодексу».
6 грудня 2011

Укрінюрколегія бере участь у Міжнародній конференції «Стратегічне планування в судовій гілці влади»

6 – 7 грудня 2011. Президент Укрінюрколегії Данило Маркович Курдельчук бере участь у Міжнародній конференції «Стратегічне планування в судовій гілці влади». Захід присвячено пошуку шляхів вдосконалення судової системи України. Організаторами конференції виступають Рада суддів України, Державна судова адміністрація України та Проект Агентства США з міжнародного розвитку «Україна: справедливе правосуддя».
5 грудня 2011

Укрінюрколегія взяла участь у Всеукраїнській конференції «Відповідальність держави у випадках масових деліктів: європейський досвід для України»

2 грудня 2011. Ольга Поєдинок взяла участь у Всеукраїнській конференції «Відповідальність держави у випадках масових деліктів: європейський досвід для України». У ході конференції було розглянуто стандарти, що складаються у міжнародному праві захисту прав людини щодо компенсацій жертвам масових порушень прав людини з боку держави. Організаторами заходу виступили кафедра міжнародного права Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Координатор проектів ОБСЄ в Україні.
28 листопада 2011

Віце-президент Укрінюрколегії відвідав Чеську Республіку

23 – 25 листопада 2011. Віце-президент Укрінюрколегії Микола Олександрович Павлов здійснив робочу поїздку до Чехії, під час якої провів зустрічі з клієнтами Укрінюрколегії та зі співробітниками консульського відділу Посольства України в Чеській Республіці.
21 листопада 2011

Укрінюрколегія взяла участь у «Kiev Arbitration Days 2011: мислити глобально»

17 – 18 листопада 2011. Юристи Укрінюрколегії взяли участь у конференції «Kiev Arbitration Days 2011: мислити глобально», присвяченій актуальним питанням міжнародного комерційного та інвестиційного арбітражу. Захід об’єднав фахівців з України, інших країн Європи та США.
14 листопада 2011

Укрінюрколегія взяла участь у роботі круглого столу, присвяченого проблемам третейського розгляду спорів в Україні

11 листопада 2011. Юристи Укрінюрколегії взяли участь у роботі круглого столу «Питання та перспективи розвитку третейського судочинства в Україні».
7 листопада 2011

Укрінюрколегія взяла участь у 34-й щорічній конференції Асоціації Українських Правників Америки

3 – 6 листопада 2011. Укрінюрколегія взяла участь у 34-й щорічній конференції Асоціації Українських Правників Америки, яка проводилася в м. Канкун, Мексика.
20 жовтня 2011

Укрінюрколегія взяла участь у навчальному семінарі щодо протидії злочинам у сфері інтелектуальної власності

17 – 19 жовтня 2011. Юристи Укрінюрколегії Наталія Сорока та Ольга Поєдинок взяли участь у навчальному семінарі щодо протидії злочинам у сфері інтелектуальної власності, що проводився у Львові. Організаторами заходу виступили Інтерпол, Європол та Європейська Комісія.
12 жовтня 2011

Укрінюрколегія взяла участь в українсько-словенському бізнес-форумі

11 жовтня 2011. Укрінюрколегія взяла участь в українсько-словенському бізнес-форумі, що відбувся у Торгово-промисловій палаті України (м. Київ) у рамках офіційного візиту Президента Республіки Словенія до України.
10 жовтня 2011

Віце-президент Укрінюрколегії відвідав Грецьку Республіку у складі української бізнес-делегації

6 – 7 жовтня 2011. Віце-президент Укрінюрколегії М. О. Павлов у складі української бізнес-делегації відвідав м. Афіни, де мав зустріч з керівництвом Грецької федерації промисловців та взяв участь в українсько-грецькому бізнес-форумі, що відбувся в Афінській торгово-промисловій палаті в рамках державного візиту Президента України до Грецької Республіки. М.О. Павлов також зустрівся з представниками грецького бізнесу, колегами-юристами, керівництвом Афінської торгово-промислової палати та співробітниками Посольства України в Грецькій Республіці. Під час зустрічей обговорювалися перспективи спільної діяльності в пріоритетних галузях співробітництва та було досягнуто домовленостей про спільну реалізацію конкретних бізнесових та інвестиційних проектів.
29 вересня 2011

Представника Укрінюрколегії обрано заступником Голови Громадської ради при Державній службі України з питань захисту персональних даних

28 вересня 2011. Директора департаменту розшуку Укрінюрколегії С.В. Лабець було обрано заступником Голови Громадської ради при Державній службі України з питань захисту персональних даних.
21 вересня 2011

Укрінюрколегія взяла участь у Міжнародній конференції «Роль превенції в заохоченні та захисті прав людини»

20 – 21 вересня 2011. Представники Укрінюрколегії взяли участь у Міжнародній конференції «Роль превенції в заохоченні та захисті прав людини». Захід відбувся за ініціативи України в рамках її головування в Комітеті Міністрів Ради Європи. У ході конференції обговорювалися питання попередження порушень прав людини, зокрема в контексті виконання державами рішень Європейського суду з прав людини.
15 вересня 2011

Укрінюрколегія відвідала Національну академію прокуратури України

15 вересня 2011. Представники Укрінюрколегії взяли участь у проведенні заняття на тему: «Проблеми застосування законодавства щодо захисту прав мігрантів, біженців та осіб без громадянства» для слухачів Інституту підвищення кваліфікації кадрів Національної академії прокуратури України.
3 вересня 2011

Укрінюрколегія взяла участь у засіданні Постійної Палати Третейського суду

29 серпня – 2 вересня 2011. Юристи Укрінюрколегії взяли участь у слуханні арбітражної справи за позовом компанії «Нафтрак Лімітед» (Кіпр) проти Державного агентства екологічних інвестицій України у Постійній Палаті Третейського суду в м. Гаага.
25 серпня 2011

Віце-президент Укрінюрколегії провів робочу зустріч зі співробітниками Посольства України в Республіці Польща

25 серпня 2011. Віце-президент Укрінюрколегії Микола Олександрович Павлов провів робочу зустріч у Посольстві України в Республіці Польща зі співробітниками консульського відділу Посольства щодо проведення серії виїзних консульсько-правових обслуговувань громадян України на території Республіки Польща та обговорення актуальних питань правового захисту українських громадян в юрисдикційних органах Республіки Польща.
25 серпня 2011

Представники Укрінюрколегії беруть участь у роботі громадських рад при органах виконавчої влади України

16 травня 2011 р. Президента Укрінюрколегії Д.М. Курдельчука було обрано Головою Громадської ради при Міністерстві юстиції України. 23 серпня 2011 р. Президента Укрінюрколегії Д.М. Курдельчука було обрано Головою Громадської ради при Державній реєстраційній службі України, а віце-президента Укрінюрколегії М.О. Павлова – заступником Голови.
23 серпня 2011

Віце-президента Укрінюрколегії нагороджено медаллю

Відповідно до Указу Президента України № 822/2011 від 19 серпня 2011 р. віце-президента Укрінюрколегії Миколу Олександровича Павлова було нагороджено ювілейною медаллю «20 років незалежності України».
19 квітня 2011

Президент Укрінюрколегії увійшов до складу Наглядової ради Волинського національного університету імені Лесі Українки

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 352 від 19 квітня 2011 року Данило Маркович Курдельчук став членом Наглядової ради Волинського національного університету імені Лесі Українки.
2 лютого 2011

Укрінюрколегія бере участь у Шостому світовому конгресі, присвяченому боротьбі з контрафактною діяльністю та піратством

2-3 лютого 2011. Укрінюрколегія бере участь у Шостому світовому конгресі, присвяченому боротьбі з контрафактною діяльністю та піратством, яка проводиться в Парижі, Франція.
19 січня 2011

Укрінюрколегія взяла участь у Першому українсько-японському бізнес-форумі та інвестиційному семінарі на тему „Інвестиційні можливості України», який відбувся 19 січня 2011 року у Токіо під час візиту Президента України Віктора Януковича до Японії.

Під час семінару радник президента Укрінюрколегії Наталія Гнатюк виступила з доповіддю, присвяченою забезпеченню правової підтримки іноземним інвесторам під час їх ділової діяльності в Україні.
29 жовтня 2010

Укрінюрколегія взяла участь у 33-й щорічній конференції Українсько-Американської Асоціації Правників

29-31 жовтня 2010. Укрінюрколегія взяла участь у 33-й щорічній конференції Українсько-Американської Асоціації Правників, яка проводилася в м. Орландо, Флорида, США.